La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia guanya el 'Micro Obert'

Els periodistes ebrencs atorguen el 'Micro Tancat' al Gabinet de Premsa de d'ESCAL-UGS, promotora del Castor

Redacció
17 de març del 2014
Manifestació Castor
Manifestació Castor | Sílvia Berbis/Aguaita.cat


El divendres 21 de març, a les 18:00 hores, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (Mercè, 6), es celebrarà l’acte de lliurament dels premis Micro Obert i Micro Tancat que concedeix cada any el Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de les Terres de l’Ebre mitjançant el vot dels seus membres.

En esta edició el premi Micro Obert 2013, en reconeixement a aquelles persones o col·lectius que han facilitat la feina a la premsa, ha estat atorgat a la Plataforma
Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, i el premi Micro Tancat al Gabinet de Premsa de l’empresa ESCAL-UGS, encarregada de  desenvolupar el projecte Castor.
Les votacions dels periodistes del col·legi han deixat en el segon i tercer lloc del Micro Obert al municipi de Flix, en reconeixement als seus veïns durant la cobertura de l'ERO d'ERCROS i Dani Forcadell, responsable del sector de l'arròs a UP. Per que fa al Micro Tancat, premi que s'atorga a les persones o col·lectius poc oberts amb la premsa han quedat en segon lloc ERCROS i en tercer l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

En l'acte d'entrega hi seran presents la presidenta de la Junta a les Terres de l’Ebre del mandat que finalitza, Amparo Moreno Sardà, i la nova presidenta,  Sílvia Tejedor Barrios.

Abans del lliurament dels guardons, la periodista tortosina, Maricel Chavarria, redactora de La Vanguardia, pronunciarà una conferència sobre l’actualitat de la professió.

A continuació, es farà un reconeixement especial als alcaldes dels cinc ajuntaments de les Terres de l’Ebre els webs municipals dels quals apareixen en color verd en el Mapa Infoparticip@. Aquests alcaldes són Marutxi Ballester, de La Sénia; Ferran Bel, de Tortosa; Rafel Vidal, d’Ascó; Marc Mur, de Flix; i Andreu Martí, de L’Ametlla de Mar.