Una vintena de fotògrafs fan un acte reivindicatiu denunciant la fragilitat del Delta

L'acció de fotodenúncia va tenir lloc el divendres 14 de febrer a la platja de la Bassa de l'Arena de Deltebre

Una vintena de fotògrafs fan un acte reivindicatiu denunciant la fragilitat del Delta
Una vintena de fotògrafs fan un acte reivindicatiu denunciant la fragilitat del Delta | Estudi Perdomo
Redacció ( Sílvia A.)
17 de febrer del 2020
Actualitzat el 19 de febrer a la 13:28h
Els efectes del temporal Glòria al Delta de l'Ebre van ser devastadors. De nou es posa damunt la taula la fragilitat del Delta i les mesures per pal·liar una regressió que ja cada cop més, sembla imminent.

El Delta s'ha vist semiesborrat, presentant-nos que el que preveiem d'aquí uns anys no era tan llunyà. En este context; una cinquantena d'artistes de l'estudi Estudio Perdomo, de Tarragona han fet una acció de fotodenúncia al bell mig del Delta mostrant platges esborrades i arrossars engolits per la mar.

Des de "Photo KM 0" han partit de la premissa: "I ara què?"


I ARA QUÈ? from Estudio Perdomo on Vimeo.


"Una de les funcions de la fotografia és fer reflexionar i per això hem pres la iniciativa de fer una exposició fotogràfica en un dels llocs més afectats pel temporal: La platja de la Bassa de l'Arena a Deltebre", afirmen.

Es tracta d'una acció efímera que es va realitzar el divendres 14 de febrer. Tota una declaració d'amor pel Delta i pel Territori en esta platja de Deltebre on es van exposar 50 fotografies fetes per una vintena de fotògrafs. Durant l'acte, també es va llegir el següent manifest: