Educació Emocional

El Servei d’Intervenció Socioeducativa treballa l’educació emocional amb alumnes de primària

per Redacció , L'Ametlla de Mar, 14 de febrer de 2020 a les 17:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Esta setmana han finalitzat les sessions del projecte Paint Emocions, que ofereix el Servei dsIntervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre, a l'escola Sant Jordi de l'Ametlla de Mar i en què han participat un total de tretze alumnes. ESte projecte va adreçat a infants de primària que es queden al menjador escolar i, en petit grup, es treballa l'educació emocional. 
Paint Emocions consta de deu sessions, una cada setmana i en dues de les sessions es convida les famílies a participar-hi. Les sessions són conduïdes per una educadora social, una integradora social i dues psicòlogues que treballen les emocions a partir de diverses dinàmiques. Segons les professionals del SIS, és necessari treballar l'educació emocional per tal de poder gestionar millor les emocions pròpies i adaptar-nos a les situacions quotidianes. 

Durant este curs el projecte Paint Emocions ssha realitzat a les escoles Sant Miquel i l'Assumpció de Deltebre i pròximament el SIS començarà un altre grup a l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes. Este projecte es va iniciar l'últim trimestre del curs passat a l'escola del Lligallo de Camarles. 

 

Participació