La contundent resposta de la CUP Tortosa al senador Manel de la Vega per comparar-los al PP

Des de CUP Tortosa, lamenten la intervenció, inadequada i innecessària, de Manel de la Vega al senat on va dir textualment "Al Senat ja no em trobo al regidor de la CUP, però em trobo el PP i és el mateix"

Redacció
13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:21h
Xavier Rodríguez portaveu del grup municipal CUP Tortosa
Xavier Rodríguez portaveu del grup municipal CUP Tortosa
Des de CUP Tortosa, lamenten la intervenció, inadequada i innecessària, de Manel de la Vega al senat on va dir textualment "Al Senat ja no em trobo al regidor de la CUP, però em trobo el PP i és el mateix". La formació independentista i rupturista tortosina li demana que deixe de pedre el temps fent intervencions demagògiques i infantils i que dedique el seu temps a fer política de veritat i a treballar per Tortosa i les Terres de l'Ebre.

Sota un titular ben contundent li responen a l'ex-regidor del PSC, ara Senador a Madrid, que "al Senat el partit més semblant al PP, juntament amb Vox i Ciutadans, és el PSOE".

També critiquen que fos designat a dit pel seu partit i no sota una votació de la militància cobrant fins a 84.142 euros anuals en concepte de retribució exemptes de dietes i viatges a la capital estatal.
 

El socialista Manel de la Vega, dins l'hemicicle del Parlament de Catalunya . Foto: Cedida


En el comunicat anomenen els casos de corrupció del PSOE que segons afirma la formació anticapitalista ascendeixen a 150 casos i recorden que "juntament amb el PP es nega a acabar amb el control de la CHE de les hidroelèctriques que estan matant el riu Ebre".

Deixen palès que al seu criteri "el PSOE no tombarà la reforma laboral enjegada pel PP ni acabarà amb la llei mordassa".Tampoc creuen que faci passes endavant a nivell social, ni millorant les pensions ni ajudant a acabar amb l' especulació immobiliària que transforma el dret a l'habitatge en un luxe.

Per finalitzar li demanen al Senador de la Vega que " deixe enrera actituds infantilistes i declaracions demagògiques i treballe més per Tortosa i parle menys"