Finalitza l'espai de criança Abraçades a Camarles i s’inicia a l’Ametlla de Mar

El 18 d febrer, s’iniciaran les sessions a la llar d’infants La Xerinola

Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:16h
El dimarts de la setmana que ve, 18 d febrer, s’iniciaran les sessions de l’Espai Abraçades a la llar d’infants La Xerinola de l’Ametlla de Mar. També s’han programat set sessions que es duran a terme entre les cinc i dos quarts de set de la tarda i ja estan cobertes totes les places, per la qual cosa les tècniques del SIS han començat a elaborar una llista d’espera.
El dimarts de la setmana que ve, 18 d febrer, s’iniciaran les sessions de l’Espai Abraçades a la llar d’infants La Xerinola de l’Ametlla de Mar. També s’han programat set sessions que es duran a terme entre les cinc i dos quarts de set de la tarda i ja estan cobertes totes les places, per la qual cosa les tècniques del SIS han començat a elaborar una llista d’espera. | Cedida
Una desena de famílies han participat els darrers mesos a la llar d’infants Racó del Petit de Camarles en les sessions de l’Espai Abraçades, que oferix el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre i que va adreçat a mares i pares i els seus infants de 0 a 3 anys. 

Les tècniques del SIS, una psicòloga i una educadora social, han estat les encarregades de conduir les set sessions que s’han dut a terme on s’ha reflexionat sobre la criança i el paper de les famílies. L’Espai Abraçades, que pretén ser un punt de trobada de mares i pares, ha tractat temes com el son, l’alimentació, els límits o les emocions inesperades que sorgeixen durant la criança. Tant les professionals com les famílies fan una valoració molt positiva d’este servei. “Hi ha la necessitat d’un espai de trobada de famílies amb petita infància on es pugui crear un bon clima de comunicació i entesa per, potser, continuar-lo després ja sense la conducció de les professionals”, han explicat les tècniques del SIS. 

D’altra banda, dimarts de la setmana que ve, 18 d febrer, s’iniciaran les sessions de l’Espai Abraçades a la llar d’infants La Xerinola de l’Ametlla de Mar. També s’han programat set sessions que es duran a terme entre les cinc i dos quarts de set de la tarda i ja estan cobertes totes les places, per la qual cosa les tècniques del SIS han començat a elaborar una llista d’espera.