L'Ajuntament d'Alcanar aprova 402 ajuts per finançar llibres escolars i la llar d'infants

Els 51 xiquets i xiquetes, empadronats al municipi i amb edats compreses entre 0 i 3 anys, els beneficiaris de l'ajut per a assistir a la llar d'infants La Vila dels Xiquets

Els llibres de text
Els llibres de text | ACN
Redacció
11 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:07h
L'Ajuntament d'Alcanar ha resolt les convocatòries d’ajuts per a l'adquisició dels llibres escolars del curs 2019-2020 i d’assistència a la llar d’infants d’Alcanar durant el curs 2018-2019, destinades a famílies empadronades al municipi. Enguany un total de 402 xiquets i xiquetes es beneficiaran d'algun d'aquests dos ajuts del consistori.

Maribel Ramon, regidora d’Educació, valora esta convocatòria de manera satisfactòria: “amb aquests ajuts volem contribuir a fer que les famílies puguen assumir amb més facilitats les despeses d’escolarització dels seus fills i filles. Ells són el nostre futur”.

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que “tal com indica el nostre pla de govern, seguirem donant suport a les famílies en tot allò que està al nostre abast. En aquest sentit, al llarg de l’any també organitzem conferències formatives, activitats per als més menuts, etc.”

351 infants de l'Escola Joan Baptista Serra i l'Institut Sòl de Riu empadronats a Alcanar rebran un ajut per a l'adquisició dels llibres escolars del curs 2019-2020, fruit de la resolució de la convocatòria anual d'aquestes ajudes econòmiques a les famílies, que inclou una partida de 10.000 euros.

L'alumnat matriculat a l'Escola Marjal no serà beneficiari d'este ajut perquè no fa servir llibres, ja que els xiquets i xiquetes aprenen amb material pedagògic amanit pel professorat del centre, que és objecte d'una altra subvenció.

Així mateix, també s'ha resolt la convocatòria d’ajuts per assistència a la llar d’infants d’Alcanar durant el curs 2018-2019, que incloïa un pressupost de 41.000 euros. En este cas, han estat 51 xiquets i xiquetes, empadronats al municipi i amb edats compreses entre 0 i 3 anys, els beneficiaris de l'ajut per a assistir a la llar d'infants La Vila dels Xiquets.