El Nàstic de Tarragona ofereix el seu camp per disputar el partit entre el Barça i la Cava

El Nou Estadi és el recinte més gran de la demarcació i podria ser el lloc on es disputés el partit benèfic entre la Cava i el Barça

El Nou Estadi de Tarragona
El Nou Estadi de Tarragona | J.O.
Aguaita.cat
11 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:36h

El Nàstic de Tarragona ha ofert el Nou Estadi perquè es dispute el partit benèfic del FC Barcelona i CD La Cava amb l'objectiu de recaptar fons per reparar els greus danys causats per la borrasca Gloria el passat mes de gener al Delta de l'Ebre. Està previst que el partit es disputi durant esta temporada, segons ha confirmat el club blaugrana després que els presidents dels dos clubs mantinguessen una reunió.

Segons informa el Nàstic, el club de Tarragona ha transmès al president del CD La Cava, Josep Arques, la voluntat que el Nou Estadi de Tarragona siga la seu encarregada d’acollir este enfrontament solidari, amb data i lloc pendent de confirmació. Este és el recinte esportiu amb més aforament de la demarcació de Tarragona, amb capacitat per 14.591 espectadors.

Paral·lelament, està previst que la secció de futbol sala del Club Gimnàstic de Tarragona també participe en un torneig solidari a la comarca del Montsià a principis del mes de setembre.