Apareixen «petjades feministes» a les Terres de l'Ebre

Ja han aparegut #petjadesfeministes a Gandesa, Camarles, l'Ampolla, Tortosa i Alcanar

Petjades feministes a l'Ampolla
Petjades feministes a l'Ampolla | Cedida
Redacció
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:48h
L'Assemblea Feminista de les Terres de l'Ebre escalfa motors per al 8 de març amb accions reivindicatives. Així, han començat el "recorregut" cap a la vaga feminista amb la iniciativa #petjadesfeministes. 

Es tracta d'una acció que consisteix a marcar petjades al terra i que simbolitza el pas ferm del feminisme cap a la societat. "Són unes passes que van juntes per totes les Terres de l'Ebre i que mouran i canviaran les coses per reivindicar el nostre lloc al món, ocupem els carrers, les places, els llocs de treball, els centres educatius i sanitaris, els jutjats i els ajuntaments! Acabem amb el sistema patriarcal, acabem amb el feixisme, el masclisme i el racisme!", afirma Assemblea Feminista de les Terres de l'Ebre en un comunicat.

L'Assemblea convida a totes les persones a compartir per les xarxes les passes que la gent es vaja trobant arreu dels municipis. 
 
Esta acció forma part d'un seguit d'accions que es faran prèvies al 8M. Ja han aparegut #petjadesfeministes a Gandesa, Camarles, l'Ampolla, Tortosa i Alcanar. I no deixaran d'aparèixer petjades fins al 8 de març.

Des de l'Assemblea recorden que el proper 8 de març es durà a terme una manifestació a Tortosa que sortirà a les 12 hores de la plaça Barcelona.