Manel de la Vega revalida com a 1r. secretari del PSC de l’Ebre

Un cop recollits els avals necessaris per ser escollit 1r. secretari del PSC a l’Ebre, De la Vega queda proclamat per l’autoritat electoral del procés a dirigir el PSC de l’Ebre

Manel de la Vega és regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Tortosa.
Manel de la Vega és regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Tortosa. | Cedida
Redacció
30 de gener del 2020
Actualitzat el 31 de gener a les 11:29h
Un cop recollits els avals necessaris per ser escollit  1r. secretari del PSC a l’Ebre, Manel de la Vega queda proclamat per l’autoritat electoral del procés a dirigir el PSC de l’Ebre, ja que no s’ha presentat cap altre candidat en el procés de primàries obert en el PSC Ebrenc.

En el  5è Congrés de Federació que se celebrarà el pròxim  29 de febrer al Mas de Barberans, on participaran tots el militants de l’Ebre, l’hauran de ratificar en  el càrrec com a màxim responsable del socialisme ebrenc, on també serà escollida la nova executiva i els consellers nacionals.

De la Vega ha donat les gràcies a la militància per haver-lo avalat de manera àmplia, després  que haja dirigit el partit en l’anterior mandat i que ara revalida la confiança de les companyes i companys militants de tot el territori ebrenc. “Encarem un congrés amb la voluntat de treballar i lluitar per les necessitats del territori, combatre la regressió del delta de l’Ebre, millorar les connexions viàries i ferroviàries i implementar polítiques al món rural per revertir el despoblament que patim a les Terres de l’Ebre. Ens mereixem més inversions i menys excuses, som un territori amb molts potencials desaprofitats i ens fan falta propostes factibles per generar nous llocs de treball”.

Els socialistes ebrencs portaran al congrés propostes innovadores en matèria de transició ecològica i d’altres com la implantació de nous estudis universitaris al Campus Terres de l’Ebre de la URV.

Manel de la Vega Carrera és llicenciat en psicologia i psicopedagogia i professor universitari a la URV. Actualment és senador per designació autonòmica. Va ser regidor socialista a l’Ajuntament de Tortosa, ha estat membre també de la comissió executiva nacional del PSC.