El Barça jugarà un partit amistós a les Terres de l'Ebre per ajudar el Delta

El FC Barcelona accepta la proposta del CD La Cava

Els jugadors blaugrana celebrant un un gol
Els jugadors blaugrana celebrant un un gol | F.C. Barcelona
Redacció
30 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:37h
El Barça ha respòs a la petició remesa pel CD La Cava després del pas de la borrasca Glòria pel Delta de l’Ebre i ha confirmat que vindrà a jugar un partit al territori per ajudar a recaptar fons.

La setmana passada el programa Tot Costa de Catalunya Ràdio informava que el president el CD La Cava, Josep Arques, faria arribar formalment una petició al FC Barcelona per tal que els dos equips juguessin un partit per ajudar el Delta.

Avui dijous el Barça ha confirmat que disputarà este partit amistós, en data FIFA, a les Terres de l’Ebre, tot i que no ha definit contra quin rival el disputarà.

No obstant això, fonts del CD la Cava han confirmat a l’Agència EFE que el FC Barcelona ha acceptat la petició del CD La Cava per disputar un partit amistós contra l'equip de Tercera Catalana, dirigit per Carlos Gilabert. Segons fonts de club de Deltebre, dimecres els presidents del FC Barcelona, ​​Josep Maria Bertomeu, i el del CD La Cava, Josep Arques, van mantenir una reunió on es va acordar que el Barça jugaria este amistós contra La Cava abans que acabe la temporada en joc.

La junta directiva de club de Deltebre va efectuar la proposta amb l'objectiu de poder recaptar fons per ajudar a sufragar les destrosses causades pel temporal Glòria a les Terres de l'Ebre i en especial al litoral de Delta de l'Ebre, un territori que ha demanat ser declarat zona catastròfica per poder fer front als danys.

Este serà el segon partit d'estes característiques que disputarà el Barcelona esta temporada, després d'haver jugat al camp del Cartagena el 13 de novembre, per recaptar fons per als afectats per les inundacions que van produir-se a la regió murciana.