VÍDEO Primeres imatges aèries del delta de l'Ebre després de la llevantada

El mar ha entrat tres quilòmetres terra endins, inundant milers d'hectàrees d'arrossars i malmetent camins i infraestructures

Imatge aèria del delta de l'Ebre després de la llevantada
Imatge aèria del delta de l'Ebre després de la llevantada | Bombers de la Generalitat
NacióDigital
22 de gener del 2020
Actualitzat el 24 de gener a les 11:11h
El delta de l'Ebre ha estat un dels territoris de Catalunya més afectats pel temporal Glòria. Durant estos últims dies, la llevantada ha provocat que el mar haja entrat fins a tres quilòmetres terra endins, inundant milers d'hectàrees d'arrossars i malmetent camins i infraestructures. Este dimecres, les primeres imatges aèries sobre la zona han vist la llum.



Els Bombers han sobrevolat la zona per revisar els efectes causats pel temporal a la zona. En les imatges es poden apreciar camps d'arròs completament negats i un riu Ebre carregat d'aigua. 
  També s'han fet públiques les imatges que ha registrat el satèl·lit europeu Copernicus, que mostren quina ha estat l'afectació de la llevantada al Delta durant les últimes hores. En les primeres imatges del dia 15 s'observa de manera força nítida tota la silueta del Delta, mentre que a les del dia 21 s'hi aprecien les inundacions.