L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix nous monogràfics i formació especialitzada

Ja es poden formalitzar les matrícules de totes les accions formatives al centre mateix

Nou trimestre a l'Escola d'Art de Tortosa
Nou trimestre a l'Escola d'Art de Tortosa | Cedida
Redacció
20 de gener del 2020
Actualitzat el 21 de gener a les 10:53h
L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa inicia l’any 2020 amb una vintena de propostes formatives per al segon trimestre adreçada a alumnes, professionals, artistes i a totes les persones interessades a aprendre i gaudir de l’art, la cultura, la conservació i les noves tecnologies.

El centre impartirà diversos tallers i cursos de ceràmica, des de la iniciació al torn amb baixa temperatura fins a tècniques com el raku, d’origen oriental. També s’oferiran tallers de pintura, gravat, dibuix i, concretament, dibuix per a còmic. Pel que fa a la restauració, el taller i projecte Tu ets patrimoni posa en valor els records de les persones a través dels objectes, així com el patrimoni popular del territori. A més, aquelles persones interessades en la tapisseria disposen d’un curs específic per conèixer el sistema d'entapissat de capçal.

L’Escola d’Art a Tortosa també presenta accions formatives especialitzades molt diverses que van des del dibuix de model i la conservació d’escultura moderna i contemporània fins a cursos de maquetació amb Adobe Indesign o disseny 3D amb eines gratuïtes online, dissenyar una yukata (indumentària tradicional japonesa) i la fotografia de retrat.
La directora de l'Escola d'Art de Tortosa destaca: "volem donar un paper important a l'audiovisual com a forma d'art i per això els darrers anys impartim cursos adreçats a aprofundir en este camp".
"En el taller de dibuix tindrem un model que també vindrà a les classes de fotografia de retrat".
Cal remarcar la proposta A pastar fang que, en el marc del programa Art en família, pretén apropar els més petits als objectes d’ús diari des de la perspectiva artística, funcional i ecològica, tot creant i dissenyant objectes de ceràmica per al jardí, la taula i la cuina.