L'Ajuntament de L'Aldea inicia la geolocalització de masies i cases aïllades

Es tracta d'una acció que permetrà que els cossos d'emergències puguen localitzar ràpidament els emplaçaments en cas que siga necessari

Els treballs de geolocalització s'han iniciat esta setmana
Els treballs de geolocalització s'han iniciat esta setmana | Cedida
Redacció
09 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:08h
L'Ajuntament de l'Aldea ha iniciat esta setmana el procés de geolocalització de les masies i cases aïllades, un acció que permetrà que en cas de qualsevol mena d'emergència, els cossos de seguretat, Bombers o emergències mèdiques puguen localitzar estes llars facilitant un número de codi.

Esta acció, un dels compromisos de Govern de Junts x L'Aldea, es durà a terme en diverses fases. En la primera, personal en representació de L'Ajuntament passarà per tots els habitatges ubicats en zones rurals més pròximes al nucli urbà i complimentarà una fitxa amb dades que hauran de facilitar els propietaris, a més de comprovar les coordenades per geolocalitzar les masies.

Un cop finalitzada esta primera fase, s'elaborarà un cens i es dotarà de numeració les masies, que a la vegada els servirà d'adreça postal. Estes dades es facilitaran als serveis d'emergències, Guàrdia Municipal, CAP i correus. Les dades també serviran com a base per a la redacció del catàleg de masies, així com per a la senyalització i indicació d'aquestes.