Txarango amplia la seua gira final, però descarta un tercer concert a Amposta

El grup actuarà els dies 28 i 29 d'agost en a seua gira final, "El Gran Circ"

Txarango en concert.
Txarango en concert. | Albert Alemany
Aguaita.cat
03 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:13h
Fa uns dies aguaita.cat informava que Txarango ja havia exhaurit totes les entrades per als dos concerts que oferirà a Amposta el 28 i 29 d'agost dintre de la seua gira final, que du per nom El Gran Circ.

L'Ajuntament i el grup van plantejar aleshores la possibilitat de programar un tercer concert, però finalment això ha quedat descartat.

No obstant, Txarango ha anunciat la realització de més concerts en d'altres ciutats. La banda ha afegit 12 concerts en terres catalanes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

★ LA GIRA AMPLIADA I DEFINITIVA ★ Com ja vam anunciar fa uns dies, hem ampliat la gira perquè tothom pugui venir. Gràcies de tot cor per acompanyar-nos! Compartim els dos cartells definitius que suposaran tots els concerts de la gira de comiat 2020-2021. El cartell de l’espectacle “El Gran Circ”, i el cartell amb els concerts en altres espais. Hem treballat per poder correspondre el màxim de llocs, augmentant la gira de la carpa de circ allà on ens ha estat possible per calendari i disponibilitat. Acabem de posar les noves entrades a la venda. També hem redimensionat el tour per recórrer algunes ciutats d’Europa i acabar tot aquest viatge amb un concert final. De seguida que estiguin disponibles les entrades d’aquests concerts ho compartirem. No hi haurà més concerts que els anunciats. Amb moltíssimes ganes de tornar-vos en directe l’abraçada gegant que estem rebent. Els nostres millors desitjos per aquest any que comença! Foto @bernatalmirall

Una publicación compartida de Txarango (@txarango) el


Un cop anunciada la seva dissolució després de 10 anys damunt dels escenaris fa unes setmanes, ara Txarango ha anunciat les dates definitives del seu darrer tour, que el portarà arreu de Catalunya, però també a València, Mallorca i diverses capitals europees, com Londres i París. Tambe en destaquen els concerts de Bilbao i Madrid.

El Gran Circ, que culminarà el maig del 2021, integra desenes de concerts que seran l'última oportunitat per veure el grup, tot un referent de la música i cultura catalana des del seu naixement el 2010. Consulta aquí totes les dates de la gira.