Diverses activitats amenitzen el Nadal als hospitals ebrencs

El 31 de desembre, els Gaiters de l’Aguilot de Tortosa, portaran l’espectacle “L’home dels nassos” a l’HTVC, recorrent les plantes per desitjar a tothom una bona entrada d’any

Els residents de l'Hospital Verge de la Cinta canten Nadales per les plantes per amenitzar el nadal als pacients i familiars
Els residents de l'Hospital Verge de la Cinta canten Nadales per les plantes per amenitzar el nadal als pacients i familiars | Cedida
Redacció
27 de desembre del 2019
Actualitzat a les 16:56h
Com cada any, gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents persones i entitats que, amb la seva visita al centres sanitaris, alegren l’estada als pacients, sobretot dels més petits i als professionals, la Gerència Territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre ha celebrat el Nadal amb diferents activitats:

El 20 de desembre, els metges i personal d'infermeria van cantar nadales per les plantes de l’Hospital Verge de la Cinta.Es una imiciativa que va ser creada pels metges residents de l’ICS Ebre que dominen algún instrument musical (violí, guitarra...).

El 23 de desembre, va tenir lloc a la Ciberaula de Pediatria, l'escriptura de la Carta al Pare Noel amb els voluntariat de la Creu Roja.

El 23 de desembre, l' actuació del Cor Flumine per les plantes de l’HTVC 

Els dies 23 i 30 de desembre, a la Ciberaula pintura i manualitats diverses per als més menuts amb la Creu Roja.

El 24 de desembre,  música en viu a càrrec de Laura Mora al CAP Baix Ebre i d’Oscar Ologaray al CAP El Temple.

Els dies 24, 27, 30 i 31 de desembre, a la Ciberaula, amb la Creu Roja, festa del tió i manualitats amb goma EVA.

El 31 de desembre, els Gaiters de l’Aguilot de Tortosa, portaran l’espectacle “L’home dels nassos” a l’HTVC, recorrent les plantes per desitjar a tothom una bona entrada d’any.

L’1 de gener, visita al primer nadó de Tortosa/Terres de l’Ebre.

Els dies 2 i 3 de gener, a la Ciberaula, amb la Creu Roja, escriptura de la Carta als Reigs Mags i manualitats amb cartolina.

El 3 de gener al matí hi haurà la
 
visita dels cossos de seguretat de l’Associació Internacional de Policies; i a la tarda els Patges Reials recolliran les cartes dels infants ingressats.

El 4 de gener, entrega al Servei de Pediatria, per part de Movem Tortosa, de les donacions de la “Campanya recollida de joguets”.

El 6 de gener, visita de Ses Majestats els Reis d’Orient als pacients ingressats.

També, durant aquestes festes, els jugadors del Club Deportiu Tortosa visitaran als pacients pediàtrics ingressats.

Aquesta acció solidària aporta alegria i il·lusió als pacients i acompanyants alleugerant el malestar per romandre ingressat,en les dates festives més assenyalades, durant la seua estada hospitalària.
 

Activitats per les plantes de l'Hopital Verge de la Cinta per amenitzar el Nadal als pacients i familiars Foto: Cedida