L'escola municipal de Teatre de Tortosa arriba al seu desè aniversari

Redacció
26 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:24h
L'escola municipal de Teatre de Tortosa arriba al seu desé aniversari
L'escola municipal de Teatre de Tortosa arriba al seu desé aniversari | Cedida
Deu espectacles durant els 10 mesos vinents. Així és com celebrarà l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa el seu desé aniversari.
"En esta dècada, el centre de formació teatral de Tortosa, s'ha consolidati ha fet un gran salt qualitatiu", tal com apuntava el regidor de Cultura, Ximo Martorell, en roda de premsa este matí.

En este sentit, ha recordat com els alumnes han interpretat, amb gran èxit de públic, a autors com Shakespeare o Molière durant la Festa del Renaixement dels darrers anys i alguns dels musicals més reconeguts internacionalment. 
Un altre exemple de bons resultats, amb la companyia infantil "Les Superheroïnes".
Una de les funcions que han aconseguit recuperar el darrer any ha estat "Els Pastorets" del folklorista Joan Moreira. Amb este espectacle s'iniciarà la celebració dels 10 anys.1 euro dels 5 que costarà l'entrada aniran destinats a l' Associació Ebrenca de malalts del Cor" durant les Festes de Nadal.
La resta de funcions seran "Laberint d'ànima", un espectacle de claqué i dansa el 18 de gener, "La Família Addams" (15 i 16 febrer), un espectacle en anglés en el marc del Tortosa Irish Festival (15 de març) i l'espectacle que porta per nom "10 anys!", on els alumnes faran fragments de les millors obres de teatre que han interpretat aquests anys com "El violinista a la teulada", "La Bella i la  Bèstia", "Mamma Mia", "Grease", "West Side Story" o "Cabaret" entre altres.

A més a més, el 25 d'abril per celebrar el dia internacional de la dansa es farà una ballada de claqué al Pont Roig amb més de 40 ballarins i ballarines de manera conjunta.
El programa pel desé aniversari culminaràamb el musical "Rei Lleó", interpretat pels més de 130 actors de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa durant els dies 29, 30 i 31 de maig.