Nomen Foods presenta un arròs destinat especialment a l'alta cuina

La presentació de la nova gamma Bayo Expert s'ha fet en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Fran López, en la presentació al Fòrum Gastronòmic.
Fran López, en la presentació al Fòrum Gastronòmic. | Cedida
Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat el 22 de novembre a les 17:40h
Nomen Foods ha fet una passa més enllà en la seua recerca d’un arròs destinat especialment a l’alta cuina, amb la presentació de la nova gamma Bayo Expert, feta en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Este arròs prové dels camps del Mas Tramontano, a Deltebre, i es conreua segons mètodes tradicionals i -en el cas de la varietat reserva- un procés d'envelliment durant 12 mesos en sitges, buscant la màxima qualitat extraordinària i la major capacitat d'absorbir el sabor dels aliments.

La presentació de l'arròs s'ha fet esta setmana en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i ha anat a càrrec de Fran López, xef que compta amb dos establiments amb estrella Michelin (Xerta Restaurant a Barcelona i hotel-restaurant Villa Retiro a Xerta. Fran López ha fet una demostració amb una nombrosa presència de professionals del sector.

Sobre la marca Bayo i el grup Nomen Foods
Bayo és la marca d'arròs de Nomen Foods per al sector de l'hostaleria, la restauració i el càtering. A més de Bayo, el grup d'alimentació Nomen Foods, produïx i comercialitza els productes de les marques Nomen, i Segadors del Delta, a més de la producción per a indústria i exportació. Nomen és la principal marca del Grup i va dirigida al mercat de gran consum. A més d'una gran varietat d'arrossos, disposa de purés, sèmoles, farines, begudes d'arròs, pa ratllat i plats preparats, entre altres. L'any 2009, l'empresa va llançar la marca Segadors del Delta per a agrupar les varietats rodó i Bomba que es conreen al Parc Natural del Delta de l’Ebre. També sota la gamma Segadors del Delta l'empresa ha llançat recentment 1860, un licor de crema d'arròs. Nomen Foods té 68 treballadors.