La Generalitat premia la Llibreria Viladrich de Tortosa pels seus més 150 anys d'història

Juntament amb el guardó a este emblemàtic comerç de la capital ebrenca fundat al 1760, la ferreteria Fergarcia (La Sénia), la carnisseria Pons (Horta de Sant Joan) i el Forn del Baix (La Fatarella) també han estat premiats

Llibreria la 2 de Viladrich, situada al carrer Cristòfol Despuig de Tortosa
Llibreria la 2 de Viladrich, situada al carrer Cristòfol Despuig de Tortosa | Google Street View
Aguaita.cat
14 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:02h
La Generalitat ha premiat la tortosina Llibreria Viladrich pels seus més de 150 anys d’història. Juntament amb el guardó a aquest emblemàtic comerç de la capital ebrenca fundat al 1760, la ferreteria Fergarcia (La Sénia), la carnisseria Pons (Horta de Sant Joan) i el Forn del Baix (La Fatarella) també han estat distingits amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

Estos guardons —que anualment convoca el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç— distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seua trajectòria professional.

En esta edició, s’ha distingit un total de 28 establiments comercials i 2 mercats municipals centenaris per la seua trajectòria de cent o més anys de servei al comerç. Així mateix, s’han reconegut 15 establiments comercials amb cent cinquanta o més anys d'història.

Des de l’any 2000, la Generalitat a través del Departament d’Empresa i Coneixement ha distingit un total de 836 establiments de Catalunya amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.