MAPA Tots els actes del Tsunami el 9-N, municipi per municipi

La Riuada Ebrenca es suma als centenars d'activitats a més de 300 pobles i ciutats catalanes

Concentració del Tsunami Democràtic a la delegació del govern espanyol
Concentració del Tsunami Democràtic a la delegació del govern espanyol | Adrià Costa
Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:27h
 

Concentració del Tsunami Democràtic a la delegació del govern espanyol  Foto: Adrià Costa


La jornada de reflexió del 10-N serà molt moguda. Tsunami Democràtic, que aquest divendres al matí ha anunciat la seva "acció més ambiciosa", ha convocat centenars d'activitats a més de 300 pobles i ciutats d'arreu de Catalunya. 

Pots consultar aquí les convocatòries recollides en un mapa, on podreu clicar el municipi i veure l'hora: 



La Riuada Ebrenca es suma a les accions i ha convocat per demà dissabte, una concentració al parc Teodor González per desbordar la jornada de reflexió electoral estatal a partir de les 17.00 hores.

L'objectiu de l'acte és clar, el "9-N Fem-los Reflexionar'. Desobeïm la junta electoral central".Han preparat activitats culturals, lúdiques i reivindicatives. Artistes com Cesk Freixas, la pallassa Pepa Plana o Josep Bordés, líder de Pepet i Marieta, la Rondalla dels Ports, Mascarats pujaran a l'escenari durant tota la tarde.

Tot seguit, hi haurà una cercavila pels carrers de Tortosa, una encartellada popular, una performance sorpresa i una "cremada popular" de paperetes electorals afins al Règim del 78.

"Què passaria si el dia 9 de novembre a les 17 h de la tarda ens presentem tots i totes al Parc Teodor González de Tortosa i ens fiquem tots i totes a reflexionar? "es preguntava per les xarxes Josep Bordes de Pepet i Marieta este matí.