Convocat el premi als millors projectes d’emprenedoria a la formació professional

Els destinataris dels premis són l’alumnat matriculat el curs 2013/14 en els cicles formatius de grau mitjà i superior de formació professional de tots els centres públics i privats a les Terres de l’Ebre.

Redacció
03 de març del 2014
Els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, juntament amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, els Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), ha convocat, per segon any consecutiu, el Premi als millors projectes d’emprenedoria a la formació professional de les Terres de l’Ebre.

El premi pretén reconèixer els millors projectes de creació de productes o serveis i la seva proposta de comercialització, incentivant la presentació d’idees que ajuden a fomentar l’esperit emprenedor de l’alumnat.

En la convocatòria del curs anterior van resultar guanyadors en la categoria de Grau Mitjà el projecte Gafets Merceria presentat per l’Institut de l’Ebre i en la categoria de Grau Superior el projecte Bioetanol SL de l’Institut de l’Ebre, aconseguint també aquest centre un accèssit el projecte Serveis i Càterings socials de l’Institut Montsià.

Els destinataris d’aquests premis són l’alumnat matriculat el curs 2013/14 en els cicles formatius de grau mitjà i superior de formació professional de tots els centres públics i privats a les Terres de l’Ebre.

La data màxima de presentació dels treballs és el proper 1 de juliol de 2014 al registre dels Serveis Territorials d’Ensenyament. S’atorgaran dos primers premis, un per a la categoria de cicle mitjà i l’altra per al cicle superior, que optaran a participar en la Final Nacional que recull els projectes guanyadors en cada territori i que se celebrarà a Barcelona a principis del 2015. Més informació, al correu: [email protected]