Ja tenim els guanyadors de les entrades per al Circ Raluy Legacy a Tortosa

Podran assistir gratuïtament a la sessió de divendres 25 d'octubre a les 18.30 hores

El circ Raluy Legacy actua a Tortosa amb l'espectacle de #TheMagicFormula.
El circ Raluy Legacy actua a Tortosa amb l'espectacle de #TheMagicFormula. | Juanma Peláez
Redacció
24 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:15h
El Circ Raluy Legacy està oferint a Tortosa amb el seu espectacle “#THEMAGICFORMULA”, la producció que presenta a Tarragona i que esta temporada ve amb noves i fascinants actuacions. Es tracta d'una funció carregada de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dimecres a diumenge.

Aguaita.cat, d'acord amb els responsables del circ, ha dut a terme un sorteig, de manera que els vuit guanyadors podran disposar d'una entrada gratuïta per assistir a la funció de divendres 25 d'octubre a les 18:30 h. L'aplicació de sortejos ha determinat que els guanyadors són:

Mercè Adell, d’Amposta 
Sandra Matamoros Angles, d’Alcanar
Imma Castells Escurriola, de Tortosa
Noé Barea Sebastià, de Campredó
Ester Curto, de Xerta 
Jordi Borràs Gargallo, de Tortosa 
Manel Also, d’Amposta
Joaquim Segura Romeu, de Santa Bàrbara
 

Els guanyadors han de respondre el correu electrònic que s'ha enviat des de l'aguaita.cat als i presentar-se divendres abans de la funció a taquilla.