Els manifestants aconseguixen tallar les dos vies principals del litoral de l’Ebre a l’Ampolla

Inicialment han tallat l'N-340, també a l'Ampolla

per Redacció , L'Ampolla, 18 d'octubre de 2019 a les 18:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ACTUALITZACIÓ 20 hores 
Primer ha estat la carretera nacional 340, cap a les 5 de la tarda, i una hora més tard, l’autopista Ap-7, ambdos al terme de l’Ampolla. A hores d’ara són estes dos carreteres principals que circulen pel litoral de l’Ebre les que estan tallades al trànsit degut a la protesta d’este dia de vaga general. S'hi concentren unes 300 persones. A més, segons informa el Servei Català de Trànsit, també està tallada l’autopista en sentit sud al seu pas per l’Ametlla de Mar. Resulta així complicat circular per carretera al sud del país, com també ho està al nord, perquè el tall de l’AP-7 a la Jonquera, en sentit sud, han provocar 70 cues de 70 quilòmetres. INFORMACIÓ 18.10 hores
Un grup de manifestants ha tallat el trànsit a la carretera N-340 esta tartda al seu pas per l’Ampolla. Cap a les 18 hores, s’han dirigit cap als accessos de l’autopista AP-7, on han trobat un cordó format pels Mossos d’Esquadra per evitar l’entrada a n’esta via. El crit de “Som gent de pau” ha tingut com a resposta l’ordre de “Cap a enrere” per part d’algun dels agents. Amb tot, un nombrós grup de manifestants ha aconseguit accedir a l’autopista i ha tallat la circulació en els dos sentits.
 

 

Participació