La plaça Major de Xerta queda petita en record a Carme Forcadell

Unes 2.000 persones reclamen la llibertat de l'expresidenta del Parlament en un acte convocat per la Taula per la Democràcia

Unes 2.000 persones s'han reunit a la plaça de l'Ajuntament de Xerta
Unes 2.000 persones s'han reunit a la plaça de l'Ajuntament de Xerta | Sílvia Berbís
Sílvia Berbís
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 22:51h
“Avui 16 d’octubre de 2019 Xerta ha esdevingut avui símbol de la llibertat”. Es una de les frases expressades , per Màrius Pont Màrius Pons, vicepresident Òmnium Cultural a les Terres  l’Ebre i representant de la Taula per la Democràcia, en un gran i emotiu acte celebrat a la plaça de l’Ajuntament de Xerta després de l’acte institucional dut a terme al Casal Municipal del poble, on càrrecs electes del territori han expressat en un clam històric el seu rebuig a la sentència del procés.

Al voltant d’unes 2.000 persones convocades per la Taula per la Democràcia de les Terres de l’Ebre han atapeït la Plaça de l’Ajuntament. Un acte que ha tingut un especial record per a Carme Forcadell, filla del poble, de qui se n’ha reclamat la llibertat. Entre el públic també hi havia familiars de l’expresidenta del Parlament, que han estat presents també en l’acte institucional.

Durant l’acte, les llums dels mòbils dels assistents han il·luminat 'Què volen aquesta gent?', interpretat per Montse Castellà. L’acte ha acabat amb el cant dels Segadors i crits de llibertat.
 

Imatge d'alguns dels assistents Foto: Sílvia Berbís