Un total de 50 persones es formen en cuina japonesa a EbreTerra

Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya

1200_1570628362PSX_20191009_152555
1200_1570628362PSX_20191009_152555 | Arxiu
Redacció
09 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:40h
Un total de cinquanta persones han participat en un curs de cuina japonesa a les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre, que ha anat a càrrec de l’empresa e-Forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre. El curs ha estat impartit pel formador Hector Ribeiro, que ha organitzat les classes en dos grups diferents.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, va assistir ahir la cloenda del curs i, juntament amb la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, va realitzar l’entrega dels diplomes als alumnes que han rebut la formació amb cuina japonesa. Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. 
D’altra banda, l’empresa e-Forma’t ha començat a impartir esta
setmana els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i begudes que s’allargaran fins al 31 d’octubre. En aquest cas, també es tracta de cursos subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

L'espai de cuina d'EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.