Una vintena de càrrecs electes del Montsià es formen en polítiques d’igualtat LGBTI

Este dilluns es va portar a terme la sessió informativa sobre polítiques d’igualtat LGBTI a la Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià

per Redacció , Montsià , 8 d'octubre de 2019 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Este dilluns es va portar a terme la sessió informativa sobre polítiques d’igualtat LGBTI a la Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià dirigida als càrrecs electes de la comarca.

La sessió va anar a càrrec de la responsable de l’Àrea d’igualtat de tracte i no discriminació LGBTI de Barcelona. L’objectiu principal és sensibilitzar als càrrecs electes sobre la necessitat d’implementar aquestes polítiques de forma transversal en les accions que s’impulsen en els seus municipis.


Durant l’acte la consellera de Joventut, polítiques d’Igualtat i LGBTI, Sònia Tomàs va expressar el compromís de l’ens de continuar treballant per la igualtat dels drets de les persones LGBTI.

Seguidament, la formadora va explicar conceptes relatius a la diversitat sexual i de gènere i també el deure d’intervenció de les persones que treballen a l’administració en el cas de detectar alguna situació discriminatòria.


Per últim, Sònia Tomàs va recordar l’existència del Servei d’Atenció Integral, d’abast comarcal, per informar i atendre a les persones que hagin patit, estiguin patint o estiguin en risc de patir situacions de discriminació o violència per raó d’orientació, identitat o expressió de gènere.

 

Participació