Presentació del cartell de la 59a Fira de Mostres d'Amposta

La fira multisectorial de la capital del Montsià tindrà lloc del 5 al 8 de Desembre al Pavelló 1 d'Octubre

1200_1570196077Cartell_Fira_A3-1
1200_1570196077Cartell_Fira_A3-1
Redacció
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:35h
Un vehicle de joguina, una lupa i l’ombra dels dos objectes; estos són els elements principals del cartell de la 59a edició de la Fira de Mostres, que aquest any serà del 5 al 8 de desembre al pavelló 1 d’Octubre d’Amposta. El cartell és obra de l’exalumna d’ESARDI Rosa Matamoros Romeu, una rapitenca que, tot i que va començar el Grau Superior d’Arts Plàstiques i disseny en Gràfca Publicitària a Castelló, va acudir a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta per acabar els seus estudis.        
El cartell vol representar els conceptes de “visualitzar”, el fet de viure “noves experiències” i “avançar” en el camí. Amb esta base, Rosa Matamoros ha treballat per centrar-se principalment en el públic que visita la Fira, “sense el qual aquesta no tindria sentit”, ha dit Matamoros. A través de la tècnica de l’assemblatge, l’autora ha volgut representar “la importància de donar-li al play d’una empresa per donar-se a conèixer entre els passadissos d’un dia de Fira”.
D'esta manera, la visualització s'ha treballat amb una lupa situada dalt del cotxe, un element poc característic en aquesta ubicació, que al mateix temps s'utilitza per cridar l'atenció al públic objectiu. És a l'ombra que es crea a partir del cotxe i la lupa on es refecteix aquest símbol de play i que, segons Matamoros, ens fa refexionar i ens impulsa a donar a conèixer el nostre petit comerç o empresa. 
Aquest 2019 la Fira de Mostres d’Amposta arriba a la seva 59a edició, del 5 al 8 d’octubre, al pavelló 1 d’Octubre d’Amposta.