Inauguració de la seu de la Lliga Contra el Càncer al Territori ebrenc

Ubicada al Centre Cívic de Ferreries, atendrà a les 4 comarques de les Terres de l'Ebre.

Inauguració seu de la Lliga Contra el Càncer al Territori ebrenc.
Inauguració seu de la Lliga Contra el Càncer al Territori ebrenc. | Cedida
Redacció
02 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:33h
Este dilluns 31 de setembre, va tenir lloc l' inauguració de la seu de Lliga contra el Càncer a Tortosa. Ubicada al Centre Cívic de Ferreries, atendrà a les 4 comarques de les Terres de l'Ebre.

Tots el divendres, Maite Granell, coordinadora de les delegacions, restarà a la seu a disposició de malalts i familiars i donarà suport en tot el que necessiten les 47 delegacions de les Terres de l'Ebre.

En segon lloc, es va anunciar el conveni al qual s'ha arribat amb l'Ajuntament de Móra d'Ebre en la cessió de les piscines per a que les afectades per càncer de mama puguin utilitzar 2 hores a la setmana gratis les instal·lacions.La natació i l'aigua ajuda a tonificar i a recuperar la mobilitat després d'una massectomia i a controlar el linfoedema del braç afectat.L'ajuntament cedeix la piscina i la Lliga paga el servei de fisioteràpia.

Francesc Vallespí, president de la Lliga a les Terres de l'Ebre afirma que : "A més del conveni amb Móra que ja està signat estem tramitant el mateix serveis en altres poblacions amb piscines com Roquetes, la Ràpita, Tortosa, Batea i Deltebre".

La Lliga Contra el Càncer de les Terres de l'Ebre vol ser un eina que a part de les jornades solidàries que organitza: caminades,sopars...doni suport anímic a les malaltes com porta fent des de fa 50 anys al territori.