Ja tenim guanyadores del sorteig de marxandatge de les Quinquennals d'Alcanar!

Les festes comencen este dimecres 2 d'octubre

Redacció
02 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:24h
Lot de productes de les Festes Quinquennals d'Alcanar
Lot de productes de les Festes Quinquennals d'Alcanar | Sistema Binari
Este dimecres es dóna tret d’inici a les Festes Quinquennals d’Alcanar, que s’allargaran fins al 14 doctubre. Els carrers del poble s’engalanaran dia rere dia per conformar una àmplia xarxa d’art veïnal. Tot combinat amb un programa que combina actes litúrgics, concerts per a totes les edats, espectacles, teatre, exposicions, gegants, correbars, competicions esportives, concursos, propostes juvenils, gastronomia i promoció del patrimoni.

Els plats forts d'esta programació són l'espectacle el concert del cantant d’OT Alfred Garcia, este dissabte 5 d’octubre, l’espectacle de la Lloll Beltran "El secret de la Lloll", que tindrà lloc del dijous, 10 d'octubre i també el d'Els Pets, el 12 d'octubre.

Durant els darrers dies, l’aguaita.cat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar, ha sortejat 2 lots de merchandising de la festa, on s’hi inclou una samarreta, una bossa de roba, una tassa i una xapa. Es tracta d’un disseny exclusiu dut a terme per Sistema Binari per a estes Quinquennals i que ja està tenint força èxit.

Doncs bé, passada ja una setmana avui hem procedit a fer el sorteig entre totes les persones que han participat a Facebook i Instagram i estes són les persones guanyadores:
  • Marisa Sancho Barreda
  • Maria Queralt Bort
Des d'aquí donem les gràcies a les prop de 300 persones que han participat del sorteig. 
Aquí podreu trobar tota la informació de les Quinquennals d'Alcanar.
 

PROGRAMA COMPLET