Un home de 34 anys mata la seua mare a Tortosa i truca al 112 per confessar el crim

L’individu, que ja està detingut pels Mossos, li ha clavat una ganivetada després d’una discussió

Agents policials davant la façana de la casa del barri tortosí de Ferreries on s'ha produït el matricidi
Agents policials davant la façana de la casa del barri tortosí de Ferreries on s'ha produït el matricidi | ACN
Redacció
27 de setembre del 2019
Actualitzat a les 18:41h
AMPLIACIÓ 18.30 hores; Mossos i policia local han localitzat i detingut el presumpte matricida en un canyar

Un home de 34 anys ha matat la seva mare, de 75, aquest divendres en un pis del barri de Ferreries de Tortosa. Segons ha pogut saber l’ACN, mare i fill haurien mantingut una discussió prèvia i, finalment, ell li ha ocasionat una ferida mortal al coll amb un ganivet. Cap a dos quarts de tres de la tarda el fill ha acabat trucant al telèfon d'emergències 112 per explicar que havia matat la seva mare. Quan els serveis sanitaris han arribat al lloc dels fets la dona ja estava morta i no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home, que havia fugit a un canyar vora el riu a prop del domicili familiar. Allí vivia amb la seva mare i el seu pare, que no es trobava allí en el moment dels fets.

Mossos i policia local han localitzat i detingut el presumpte matricida en un canyar entre el riu de l'Ebre i prop de l'antic pont del ferrocarril, a pocs centenars de metres de casa seva. Ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos de Tortosa. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Terres de l’Ebre han obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

La comitiva judicial ha ordenat l'aixecament del cadàver de la dona cap a les cinc de la tarda enmig d'una gran expectació per part de veïns i curiosos. Alguns inquilins de pisos pròxims han explicat que no han percebut cap soroll anòmal al voltant de l'hora dels fets.

INFORMACIÓ 16.30 hores: Un home de 34 anys mata la seua mare a Tortosa
Un home de 34 anys ha matat la seua mare, d'uns 75, este divendres en un pis del barri de Ferreries de Tortosa. Mare i fill haurien mantingut una discussió prèvia i, finalment, ell li ha ocasionat una ferida mortal al coll amb un ganivet. Cap a dos quarts de tres de la tarda el fill ha acabat trucant al telèfon d'emergències 112 per explicar que havia matat la seua mare. Quan els efectius policials i sanitaris han arribat al lloc dels fets, al carrer Mossén Vicent Fabregat, la dona ja estava morta i no han pogut fer res per salvar-li la vida. Per la seua banda, els Mossos d’Esquadra han detingut l’home al domicili -on vivien tots dos- i posteriorment l’han traslladat a comissaria.