El Consell Comarcal del Baix Ebre es compromet a reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle

S’ha adherit al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) que promou l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic

per Redacció , Tortosa, 26 de setembre de 2019 a les 10:59 |
Nova furgoneta elèctrica del Consell Comarcal del Baix Ebre | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Baix Ebre s’ha adherit al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) que promou l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic del departament de Territori de la Generalitat. Un acord que implica la realització d’un inventari de les emissions de GEH, la realització d’un seguiment anual i la implementació de mesures per reduir les emissions.

Així, el Consell del Baix Ebre ha inventariat les emissions directes derivades del transport propi per carretera i les emissions indirectes derivades del consum elèctric, el qual prové de fonts 100% renovables. És per això que la mesura adoptada per tal de reduir les emissions de GEH ha estat la substitució d’una furgoneta de gasoil de la flota de vehicles pròpia per una furgoneta elèctrica. “És necessari apostar per una energia cent per cent renovable de manera urgent i prioritària. La reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle és l’única manera de protegir el planeta enfront del canvi climàtic”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

 

 

Participació