La PDE s'uneix a la Vaga Mundial pel Clima del dia 27 de setembre

La convocatòria és el divendres 27 de setembre a les 19:00 a la Plaça Barcelona de Tortosa

per Redacció , Tortosa, 25 de setembre de 2019 a les 17:37 |
La Plataforma en Defensa de l'Ebre, davant de la convocatòria d’una Vaga Mundial pel Clima el 27 d Setembre creu que no podem ser indiferents ja que ens trobem davant d’una problemàtica que  afecta de ple a les Terres de l’Ebre.
Estem en una gran crisi climàtica  i els científics assenyalen la Mediterrània com una de les  regions mes vulnerable i afectada sobretot per la pujada del nivell del mar.

Si no es prenen mesures adequades les Terres de l’Ebre i el Delta estem en primera línia de l’afectació, en perill . No es un problema local, es mundial  però una vegada mes, diuen 《 ens toca  a la societat civil sortir al carrer per demanar als diferents governs i poders que es declari immediatament l’emergència climàtica i es prenguin les mesures necessàries per reduir a zero les emissions de gasos d’efecte hivernacle》.
Conviden a tots  els Ebrencs i  ebrenques a participar en tota mobilització que es faci en la seva població i en particular a la concentració/manifestació que convoquem varies desenes d’entitats el divendres 27 de setembre a les 19 hores a la plaça de Barcelona de Tortosa ( enfront del mercat municipal).

Segons ens informa Manolo Tomàs les entitats adherides són:
Plataforma en defensa de l'Ebre ,Seo_Birdlife, Riet Vell, Associació ornitològica Picampall, Greenpeace Terres de l'Ebre, Gepec, SEPC, IAC, CATAC, UGT, CCOO,AFA Dertosa, Plancton  CUP Panxampla . ERC, diverses persones d'ensenyament a nivell personal i el president del consell comarcal .

 

Participació