Detinguda la propietària d'una agència de viatges de la Ràpita per un presumpte delicte d'estafa

Fins a la data, 21 persones han denunciat haver contractat viatges que no s'han pogut realitzar i dels quals no han recuperat els diners | La xifra ascendiria, de moment, als 58.000 euros

L'agència, ara tancada, es troba al carrer Sant Isidre de la Ràpita
L'agència, ara tancada, es troba al carrer Sant Isidre de la Ràpita | Google Street View
Aguaita.cat
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:23h
Els Mossos d’Esquadra han detingut la propietària d’una agència de viatges de la Ràpita per haver estafat, presumptament, diversos clients. 
 
Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, la detenció és resultat d'una investigació oberta fa poques setmanes després de rebre diferents denúncies per una estafa en la contractació de viatges en una agència ubicada al carrer Sant Isidre de Sant Carles de la Ràpita.
 
Diversos ciutadans van denunciar que no havien pogut gaudir dels viatges contractats perquè les reserves s'havien anul·lat sense justificació o no havien estat mai tramitades malgrat haver costejat l'import del viatge.
 
Els afectats van reclamar en diverses ocasions la devolució dels diners pagats sense que l'agència els retornés l'import satisfet.
 
En tots els casos les persones perjudicades van assenyalar la propietària de l'agència com la persona amb la qual van realitzar la contractació dels viatges i les posteriors reclamacions.
 
Per este motiu el passat dia 18 de setembre els policies van detenir la propietària de l'agència com a presumpta autora de les estafes.
 
Fins el moment 21 persones han denunciat haver estat víctimes amb este modus operandi  i la quantitat de diners que s'ha acreditat, de moment, com a presumptament estafada a clients seria d'uns 58.000 euros.
 
No es descarta que en els pròxims dies la xifra de denunciants puga incrementar-se, així com les quantitats reclamades.  
 
La detinguda, una veïna de la Ràpita de 42 anys i nacionalitat espanyola, va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerida.