La Festa del Renaixement viatja fins a Le Puy-en-Velay

Una delegació Tortosina participa, un any més, en la Festa del Renaixement de la ciutat francesa de Le Puy-en-Velay

Delegació de la Festa del Renaixement de Tortosa a Le Puy-en-Velay
Delegació de la Festa del Renaixement de Tortosa a Le Puy-en-Velay | Arxiu
Redacció
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:42h
Una nombrosa delegació tortosina porta esta setmana la Festa del Renaixement fins a la ciutat francesa de Le Puy-en-Velay.La representació compta amb més de 50 persones, que duran diversos espectacles, un dels quals, produït expressament per a l'ocasió.

La festa renaixentista del Rei Ocell ( Fěte del Roi de l'Aiseau ) de la ciutat francesa, arriba a la seua trenta-quantena edició i un any més ha volgut comptar amb Tortosa dins la seua programació.

Els espectacles tortosins que viatjaran fins a França són dues agrupacions musicals, la Suterranya i la Fanfara de la Vegueria, els ja clàssics abanderats de Tortosa i l'Escola Municipal de Teatre que estrenarà una obra creada per a l'ocasió, una comèdia dell'arte escrita i interpretada en francès, Les aventures del Capità Amorós ( Le Capitan Amoureux).

Domingo Tomàs, tinent d'alcalde de Festes remarca que la presència tortosina, un any més "demostra el gran nivell de qualitat en les produccions que iclou la Festa del Renaixement de Tortosa" i agraeix la confiança de la ciutat francesa que ha establert un estret lligam entre totes dues festes renaixentistes.