Nous cursos de formació amb certificat de professionalitat a Baix Ebre Innova

S'imparteix un curs de gestió administrativa i un altre de soldadura

per Redacció , Camarles, 10 de setembre de 2019 a les 12:07 |
Viver d'empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova, a Camarles. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha programat un parell de cursos que començaran el pròxim mes d’octubre i es duran a terme al Viver d’Empreses de Camarles.

Concretament es farà un itinerari complet del certificat de professionalitat en activitats de gestió administrativa i un altre itinerari de soldadura amb elèctrode i revestit i elèctrode no consumible (TIG).


Pel que fa al curs de gestió administrativa tindrà una durada de 920 hores, mentre que el de soldadura durarà 720 hores. En els dos casos s’han previst sis hores diàries de formació. Aquests cursos formen part del programa de Formació amb Compromís de Contractació 2019, que garanteix la inserció laboral d’un mínim del 40% de l’alumnat que supere el curs. Es tracta d’una formació subvencionada pel Fons Local Europeu i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.
 

 

Participació