L'atleta de la UA Montsià Llorenç Sales obté el bronze als 1.500 metres en l'estatal absolut d'atletisme

El corredor de La Galera aconseguix la tercera posició en la final dels 1.500 metres en el Campionat d'Espanya disputat este cap de setmana

1200_1567413913PSX_20190902_104348
1200_1567413913PSX_20190902_104348 | Arxiu
Redacció
02 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:55h
L'atleta de la Galera Llorenç Sales, de la UA Montsià, ha aconseguit este cap de setmana la medalla de bronze en la final dels 1.500 metres en el Campionat d'Espanya disputat a la Nucía (Marina Baixa, Alacant).

L'atleta montsianenc va destacar per anar en cap de cursa des els primers minuts. Els 13 atletes classificats van córrer en grup fins als darrers 500 metres, quan van disputar-se les primeres posicions del pòdium amb un incontestable Kevin López (CE Nike Running), que va entrar en primera posició i va poder penjar-se la medalla d'or amb 3:42:20.

La medalla de plata va ser para Jesús Gómez (CD Nike Running), 3:42:68, que defensava el títol de la passada edició, amb tercera plaça i medalla de bronze per a Llorenç Sales (UA Montsià), amb un temps de 3.42.98.