El reconegut cardiòleg de Móra Albert Duran va ser l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major 2019

En el pregó ha recordat el seu pas per l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, centre on va començar a treballar de jove

Moment del Pregó de Festes per part del reconegut cardiòleg morenc Albert Duran
Moment del Pregó de Festes per part del reconegut cardiòleg morenc Albert Duran | Cedida
Redacció
23 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:37h
El reconegut cardiòleg morenc Albert Duran Cambra va ser l'encarregat de fer el pregó inaugural de la Festa Major 2019 de Móra d’Ebre este dijous 22 d'agost.

L'acte institucional es va celebrar a les escales de l’església prioral, a la plaça de Baix. Duran va recordar en el seu discurs els lligams i com ha sentit Móra d’Ebre durant tota la seua vida i va ressaltar la llarga tradició sanitària que ha tingut la població al llarg de la història.

Va agraïr el seu pas per l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, centre on va començar a treballar de jove com a zelador, ans de convertir-se en un cardiòleg amb molt de reconeixement en la professió a un dels Hospitals pioners en la recerca cardíaca.

Albert Duran és cardiòleg a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, on treballa a la Unitat de Cures Agudes Cardiològiques.

Els actes inaugurals de la Festa Major morenca es van iniciar el 16 i duraran fins al 25 d’agost. Dos dies per estrènyer al màxim els actes preparats a la capital riberenca.