Un bot de Twitter enfronta 150 ebrencs en una «guerra eliminatòria» que ja anima esta xarxa social

El joc, a partir d'una aplicació programada aleatòria, comença este dimarts a les 11

per Redacció , L'Aldea / Amposta, 19 d'agost de 2019 a les 17:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Twitter ja comença a escalfar-se entre els seguidors d’esta xarxa social a les Terres de l’Ebre davant l’imminent “guerra eliminatòria” que a partir d’este dimarts enfrontarà 150 persones conegudes del territori, o bé twitaires actius o amb un mínim de seguidors. És la selecció que han fet en una llista tancada els promotors d’este bot de Twitter, també aficionats a n’esta xarxa social, territorialitzant una idea que va començar aplicant-se a escala mundial i que s’ha anat emulant a menor escala, enfrontant des de famosos espanyols fins a comarques catalanes a tandes eliminatòries aleatòries fins que en resulta un guanyador a sort.

D’estes experiències prèvies han tret la idea de fer un bot ebrenc (@EbreWarBot) dos estudiants, Jordi Mauri, de l’Aldea, i Adrià Garcia, d’Amposta, que ja tenen l’aplicació preparada per iniciar la batalla a les 11 en punt de dimarts. “Hem preparat l’aplicació que determinarà cada dia els que queden fora de l’eliminatòria i els vencedors fins que finalment quedi un únic guanyador entre tots els twitaires que formen part de la selecció inicial”, explica Jordi. Així, cada dia es faran 11 rondes i a cada ronda una persona ebrenca n'eliminarà una altra aleatòriament gràcies al bot. La #TTEEWARBOT començarà a les 11:00 a.m. i s'acabarà a les 22:00; de manera que hi haurà una eliminació cada hora.

 

Entre estos elegits hi ha des de polítics, com els alcaldes de les quatre capitals de comarca, cantants com Joan Rovira o populars piuladors com Rapitenc sense filtro. “La gràcia que té este joc és que incentiva a la participació i a interactuar cada dia a partir dels duels que es van produint i del desenllaç de cada un, que ve determinat únicament per l’aplicació aleatòria ja preparada”, comenta Jordi.

De moment, entre els seguidors d’esta xarxa social ja hi comença a haver animació. De fet, des que este dilluns al matí han publicat la llista de 150 participants, en només 5 hores el grup @EbreWarBot ha passat de 200 a 400 seguidors. I pujant. Veure’m si tots són creatius en els seus comentaris i memes. Abans de quinze dies ja es coneixerà qui en resulta guanyador.
 

 

Participació