Una persona morta en l'enfonsament d'un vehicle al canal de la Dreta de l'Ebre

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme s’ha sortit de la via i ha caigut a un canal, el seu conductor, i únic ocupant, ha mort

Canal de la Dreta de l'Ebre
Canal de la Dreta de l'Ebre | Arxiu
Redacció
18 d'agost del 2019
Actualitzat a les 21:14h

AMPLIACIÓ 20.30 hores | Un home mort al canal

El Servei Català de Trànsit ha informat que esta tarda s’ha produït un sinistre mortal de trànsit a la C-12, al punt quilomètric 15,5, a Roquetes. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16.50 h.
 
Per causes que encara s'estan investigant, un turisme s’ha sortit de la via i ha caigut a un canal, el seu conductor, i únic ocupant, ha mort.  

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles de trànsit i la subaquàtica del cos dels Mossos d’Esquadra, dotacions dels GRAE dels Bombers de la Generalitat i al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

INFORMACIÓ | 19:21 hores 

Bombers informa que en estos moments s'està treballant arran de l'enfonsament d'un cotxe al canal de la Dreta de l'Ebre, al seu pas pel límit del terme de Roquetes i Tortosa a l'alçada de la Raval de Crist.

Les tasques de salvament s'estan portant a terme i se sospita que hi ha una persona dins el vehicle, per la qual cosa es treballa el més ràpid possible.

Segons les primeres informacions, per causes que s'estan començant a investigar, un vehicle s'ha sortit de la via i ha caigut en un canal. Podria haver alguna víctima mortal. En estos moments, efectius de Mossos de trànsit i de la subaquàtica treballant; Bombers de la Generalitat, GRAE; i, SEM. Ara mateix s'està intentant reduir el cabal del canal perquè els efectius puguen continuar treballant.