Entrades esgotades per al concert de Melendi esta nit a Amposta

El cantant asturià rebrà 5.000 persones, algunes de les quals han passat el dia fent cua a l’espera de l’obertura de portes a les 20 hores

L'escenari, preparat per al concert d'esta nit.
L'escenari, preparat per al concert d'esta nit. | Cedida
Redacció
14 d'agost del 2019
Actualitzat a les 17:41h
A les 20 hores en punt d’este dimecres obriran les portes del recinte exterior al Pavelló Firal d’Amposta habilitat per acollir un dels concerts de l’any a les Terres de l’Ebre. El cantant asturià Melendi rebrà 5.000 persones amb les entrades ja exhaurides esta tarda, de manera que no se’n podran trobar a taquilla, segons ha anunciat l’organització, que treballa a tota màquina en estes últimes hores per tal que no falte cap detall per desplegar una actuació d’esta envergadura per part d’un dels artistes que, any rere any, està als primers llocs de les llistes de música de l’Estat.

Quatre camions tràilers, un autocar, cinc furgonetes i un camió petit de merchandising han transportat fins a Amposta tot l’equip tècnic i humà que permetrà oferir el concert, en el marc de la fira de presentació del nou disc de l’artista “Mi Cubo de Rubik”, a partir de les 11 de la nit i durant dos hores. Una actuació en la que Melendi barrejarà les cançons d’este nou disc amb els seus hits més coneguts.

De l’espectativa creada n’és un exemple el fet que algunes persones han passat ja part de la nit i tot el dia a les portes del recinte per anar prenent posicions i fent ambient, mentre el tràfec dels preparatius continua. Intenses mesures de seguretat, equips mèdics, barres, serveis, accessos preparats i una plataforma elevada on acomodar-se les persones amb mobilitat reduïda i tots els aspectes logístics a punt per desplegar una actuació que vindrà precedida d’un grup local, els En&Ton. “Estem molt contents de que un grup local com són els En&Ton puguin actuar abans del concert de Melendi, ha calgut fer un esforç perquè en les gires ad’este nivell els artistes sempre solen actuar sols”, ha explicat el regidor ampostí Ramon Bel. El concert d’este grup local començarà a les 22.00 hores.