VIDEO | Pepet i Marieta estrena nou clip dedicat a les Quinquennals d'Ulldecona

El cantant del grup, Josep Bordes, explica com va néixer el projecte i anuncia un gran concert a Festes de Gràcia per commemorar el 15 anys a sobre els escenaris

1200_1565194812play_1565194763
1200_1565194812play_1565194763
Sílvia Altadill
07 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:56h
Les properes festes Quinquennals que se celebraran a Ulldecona comencen a calentar motors, i enguany tindran una cançó dedicada, sorgida de la inspiració del grup Pepet i Marieta, que este dimecres ha presentat el single i el videoclip que en posa les imatges.
Amb motiu de l'estrena del nou videoclip de Pepet i Marieta, el cantant i líder del grup Josep Bordes ha explicat a aguaita.cat que el van rodar amb una clara intenció: "Donar a conèixer les Quinquennals arreu de Catalunya, València, Balears i arreu del món i convidar a tot el món a unir-se a esta festivitat falduda", afirma.

El vídeo explica una història d'amor, un tema universal amb el qual molts s'identifiquen:
"L'amor no només és cosa de Quinquennals, l'amor és universal i passa tot l'any" diu Josep Bordes.

La història del clip es desenvolupa durant vàries Quinquennals. I és que segons explica, "a Ulldecona les iaies compten el temps en Quinquennals i diuen: Es van casar per Quinquennals i a vore si a les altres us animeu i ja teniu lo crio", comenta divertit.

Un Josep Bordes que canta a l'amor universal i que per amor ha marxat a viure a Mallorca.
Això afectarà la continuïtat del grup?: "En absolut, ja fa un mes que hi estic per conciliació familiar i no heu notat que haja faltat a cap concert. De fet estic més a prop que mai. Amb 20 minuts estic a casa, amb el tren baixant de Barcelona eren unes hores més", afirma.

Pepet i Marieta també anuncia que el proper 15 d'Agost, per Festes de Gràcia (BCN), faran un concert a les 22.00 hores a la plaça del Sol per celebrar els 15 anys del grup, paral·lel al que ja van fer a Ulldecona i que apareix al clip.

També cal apuntar a l'agenda:

-20 d'Agost a Móra d'Ebre
-22 d'Agost la Ràpita
-9 d'Agost a Lloret de Mar
-10 d'Agost a Preixens (Lleida)

Podeu veure aquí el vídeo: