La 4a edició del Food&Fashion de la Ràpita amplia un dia el ventall d’activitats

Sant Carles Marina acull per quart any este festival , que tindrà lloc del 22 al 25 d’agost

Imatge de la passada edició del Food&Fashion a la Ràpita.
Imatge de la passada edició del Food&Fashion a la Ràpita. | Cedida
Redacció
06 d'agost del 2019
Actualitzat el 07 d'agost a les 12:38h
Pepet i Marieta, Sukre Music, En&Ton i Joan Rovira. Són alguns dels artistes que actuaran a la Ràpita en motiu de la quarta edició del festival Food&Fashion, que s’amplia un dia, s’endarrerix una setmana sobre el calendari habitual i tindrà lloc del 22 al 25 d’agost. Avui s’ha presentat aquest festival que unix moda, gastronomia i oci a la Marina de Sant Carles. Ja consolidat com a esdeveniment clau de l’estiu a les Terres de l’Ebre, enguany el Food&Fashion seguix augmentant la seva oferta variada d’oci amb la previsió de rebre 10.000 visites entre els quatre dies d’activitat. La Unió de Comerç Rapitenc i les regidories de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la Ràpita donen suport a aquesta proposta de Sant Carles Marina i de l’empresa especialitzada SIE SB.

La Ràpita ja ha consolidat el F&F com a festival de referència a les Terres de l’Ebre en el seu àmbit per la seua magnitud, sent fins i tot un esdeveniment de referència a la província en aquestes dates, per tant agraïm la predisposició i l’empenta de totes les parts que s’esforcen per situar la Ràpita en la planifcació dels festivals d’estiu més populars”, ha afirmat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, en presentació oficial de l’esdeveniment. El festival continua apostant per la música com a eix principal de l’esdeveniment, amb les actuacions de bandes i músics consolidats com són Pepet i Marieta (dijous 22) i Joan Rovira (diumenge 25), i també bandes emergents que comencen a sonar amb força pel territori: En&Ton (dissabte 24) i Sukre (divendres 23).

A banda de la música, s’ha volgut donar èmfasi també a altres disciplines, amb espectacles com l’actuació de la monologuista Jèssika Rojano o l’espectacle de màgia del mag Xavi Medina. D’altra banda, destaca també la incorporació d’un segon escenari per on passaran diverses DJs, que estarà situat en una nova zona chill out.

La gastronomia serà un dels altres punts forts del festival, amb un gran nombre de food trucks que oferiran propostes tan variades de street food com cuina tailandesa, japonesa, mexicana o argentina, incloent opcions veggie i gluten free. També hi participaran restaurants i bars locals. L’oferta gastronòmica es combinarà un any més amb el market de moda, que inclourà tant expositors vinguts d’arreu del país com comerç local de La Ràpita, i també amb un gran espai infantil amb activitats i animació per als més petits que fan del Food&Fashion un esdeveniment ideal per gaudir en família.

El F&F destaca també la seva aposta per la responsabilitat social, creixent en igualtat i sensibilització mediambiental a través d’activitats infantils i una nova zona de reciclatge.
Les entrades, al preu de tres euros el dia, ja están disponibles als establiments rapitencs Lo Xicago, Justo Brunet i Natàlia Guart i també online a Ebreticket.