Les víctimes mortals de l'accident de Xerta són un home de Tortosa i la seua filla de 3 anys

El sinistre ha tingut lloc a les dos de la tarda d'este dissabte

Redacció
27 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:10h
El ferit, de 69 anys, ha estat traslladat en helicòpter al Joan XXIII.
El ferit, de 69 anys, ha estat traslladat en helicòpter al Joan XXIII. | S.B.
ACTUALITZACIÓ 17.00 HORES: Les víctimes, un pare i sa filla de 3 anys
Les dos víctimes mortals de l'accident que ha tingut lloc este dissabte al migdia a la C-12, a Xerta, són un home de 30 anys veí de Tortosa, conductor d'un dels vehicles que ha xocat frontalment amb un altre, i la seua filla de 3 anys, que viatjava al seient del darrera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. A més, al mateix turisme hi viatjava un altre home al seient del copilot, que ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. Pel que fa al segon vehicle implicat en el xoc, el conductor ha resultat ferit lleu.

INFORMACIÓ 15.10 HORES: Accident mortal a Xerta
El Servei Català de Trànsit informa que a primera hora de la tarda s’ha produït  un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 29 de la C-12 a Xerta, a conseqüència del qual han mort dos persones. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.57 h. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han xocat frontalment i dos dels viatgers han perdut la vida.
Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies medicalitzades i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a la incidència viària, la C-12 està tallada en els dos sentits. Amb aquestes víctimes, són 95 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.