El rapitenc Albert Salvadó, nou director de l'IDECE, i Gemma Carim és nomenada vicepresidenta primera

L'exalcalde canareu Alfons Montserrat serà aviat diputat d'ERC al Parlament i dixa el càrrec

El nou director de l'IDECE, Albert Salvadó, en primer terme, amb Lluís Juncà, i el director sortint, Alfons Montserrat, al fons.
El nou director de l'IDECE, Albert Salvadó, en primer terme, amb Lluís Juncà, i el director sortint, Alfons Montserrat, al fons. | ACN
Redacció
26 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:04h
El regidor de la Ràpita, Albert Salvadó, ha rellevat el canareu Alfons Montserrat com a director de l'IDECE. L'exalcalde d'Alcanar serà aviat diputat d'ERC al Parlament i dixa el càrrec. La renovació s'ha fet efectiva en el Consell Rector, celebrat este divendres a la delegació del Govern de les Terres de l'Ebre, amb la participació del vicepresident segon i director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Lluís Juncà. També s'ha nomenat vicepresidenta primera l'alcaldessa de Vinebre i presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i s'han designat els nous representants dels Consells Comarcals ebrencs.

Juncà ha apuntat que es reactiva l'IDECE amb tots els membres actius i "amb la voluntat que siga més importat que mai el paper que jugue en coordinar les polítiques públiques que es puguen fer a les Terres de l'Ebre i que siga un instrument útil per interès del territori". Per altra banda el nou director, Albert Salvadó, ha agraït la confiança que se li fa. "Ha de ser una eina imprescindible de vertebració territorial i de generació de projectes de valor afegit per les Terres de l'Ebre. A mitjà termini hem de convertir l'IDECE en una agència de desenvolupament territorial que permeta treballar per un territori en permanent construcció", ha defensat.