L'empresa Lovers Wine Elegance i el Celler de Batea creen un vi homenatge a Pepe Rubianes

Conversem amb el propietari de l'empresa vinícola que té arrels ebrenques sobre com va sorgir la idea del vi homenatge a l'enyorat còmic

Foto d'arxiu de l'actor Pepe Rubianes
Foto d'arxiu de l'actor Pepe Rubianes | Arxiu
Sílvia Altadill
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 22:08h
Ara fa un any, Joan Carles Beltran, propietari de l'empresa Lovers Wine Elegance, junt amb la seua parella, van crear este projecte amb un objectiu molt clar: revolucionar el mercat vinícola. Anar sempre més enllà i no solament oferir bons vins sinó estar a l'última tendència en màrqueting, comunicació i imatge.Coin cidint amb el desè aniversari de la mort de l'estimat actor Pepe Rubianes, en Joan explica que va tindre una revelació i va lligar el caràcter del Pepe amb la recerca d'un vi que en servís d'homenatge. 

Aprofitant  l'amistat que l'unix qui va ser mànager de l'actor Toni Coll i juntament amb la germana del còmic, Carmen, van anar buscant a través de l'enòloga de l'empresa Júlia Alegre quina denominació era la més adient. I van topae amb el Celler de Batea i amb la DO Terra Alta. Ho van teindre clar. De moment avança que el vi homenatge serà una garnatxa negra 100% amb 15°.

L'etiqueta del producte serà de realitat augmentada. Buscant l'esperit innovador es podrà interactuar amb esta etiqueta que properament presentaran als mitjans.

Lower Wine Elegance convidara així a tindre Pepe Rubianes a casa nostra cada dia, a seguir estimant-lo i gaudir a través del seu vi i que tot plegat ens continue evocant un somriure 10 anys després de dixar-nos orfes d'irreverència.