Presentada la Guia Gourmet que recull més de 400 restaurants de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona

La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya

Preentació de la guia, este dimecres a la Cambra de Comerç.
Preentació de la guia, este dimecres a la Cambra de Comerç. | Cedida
Redacció
24 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:36h
L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha presentat este dimecres a la Cambra de Comerç de Tortosa l’única guia de restaurants de la província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori. La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Esta és una guia que representa la diversitat del territori a través de la seua gastronomia i neix amb l’objectiu d’oferir una recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que facilite la descoberta de bars i restaurants de la província i que informe i aconselle sobre les diverses opcions disponibles. Es tracta d’un recull exhaustiu  i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars fins als cinc restaurants amb estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines inspirades en la gastronomia de terres llunyanes, des d’establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets de muntanya, des de cartes infinites per allargar la sobretaula fins a platets ràpids per degustar a peu dret.

Els més de 9000 exemplars de la guia ja es troben distribuïts als establiments que recull la guia i a espais gastronòmics i turístics de la província com restaurants, hotels i oficines de turisme.

La presentació ha comptat amb la presència de Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; Xavier Braña, vicepresident de l’AEHT i responsable de comunicació; i Héctor Roda, membre de la junta de l’AEH Terres de l’Ebre.