El Clup Patí l'Aldea es corona campió del món als World Roller Games

Amb la coreografia Whitout the Sun, inspirant-se en el món dels vampirs, el CP l'Aldea ha vist recompensat el treball dels últims anys

Un dels moments més espectaculars de l'actuació dels aldeans
Un dels moments més espectaculars de l'actuació dels aldeans | S. Akimova/WRG
Redacció
14 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:26h
Fita històrica del Club Patí l’Aldea. Este dissabte s’ha proclamat campió del món de Patinatge Artístic en la modalitat de Grups Petits en els World Roller Games Barcelona 2019.
Amb la coreografia Whitout the Sun, inspirant-se en el món dels vampirs, el CP l'Aldea ha vist recompensat el treball dels últims anys amb una merescudíssima medalla d'or. Manel Villarroya, coreògraf, patinador i factòtum d’este modèlic club ebrenc, no podia triar un millor moment per deixar la seua faceta de patinador, amb el CP l'Aldea instal·lat en el punt més alt del món.
El grup que va saltar a la pista del Palau Sant Jordi, entre l'entusiasme d’un públic amb nolta presència de les Terres de l’Ebre, va estar format per Cristina Llao Subirats, Julia Marco Romero, Lara Serrano Baz, Sara Milian Argemi, Laura Armenteros Sánchez, Júlia Ventura Rey, Manel Villarroya Serrano, Gemma Margarit Miro, Albert Rovira Canela, Zaida Ardit Roda, Monica Herrero Vargas i Anna Benet Rodriguez.
El club ebrenc ha totalitzat 131,300 punts, deixant enrere al CPA Gondomar gallec i el Roma Roller Team a la classificació final. Els patinadors del club italià, que arribava a Barcelona com a campió del món i d'Europa, no han impressionat esta vegada wls jutges amb una coreografia poc efectista sobre l'evolució de la medicina. Tampoc l'altre gran club de patinatge italià, el Division, ha tingut una nit afortunada. , que s'ha vist endarrerit fins a la sisena plaça final.