peatges

Foment afirma que s'alliberarà de peatges l'AP-7 entre Tarragona i Alacant l'1 de gener

El secretari general d'Infraestructures del Ministeri afirma que "tot segueix els terminis previstos"

per Aguaita.cat , 11 de juliol de 2019 a les 12:52 |
Un home fa un gest contrariat en pagar un peatge de l'AP7, en una imatge d'arxiu. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ministeri de Foment alliberarà l'autopista AP7 entre el peatge de Sant Joan d'Alacant i Tarragona l'1 de gener i destaca que en aquests moments es treballa a licitar un estudi sobre fluxos de vehicles que permeti conèixer les necessitats segons trams.

Així ho va anunciar ahir el secretari general d'Infraestructures del Ministeri, Julián López, des del País Valencià. El representant del govern espanyol apunta que això es produirà quan finalitzi la concessió el dia 1 de gener i llavors "quedarà lliure de peatge". Per a això, Foment està estudiant dur a terme actuacions sobre com es produirà el flux de trànsit, tractant de preveure el que pot passar.


A priori, s'estima que es produirà un augment de la intensitat mitjana diària de vehicles pesants, un fet que obligarà a un reforç de la via, per a dotar-la d'una "major consistència".

A més, s'estudia la possibilitat d'emprendre alguna variant i l'ampliació de dos a tres carrils en determinats trams; perquè falta com es generen els tràfics quan es produeixi l'alliberament. "Tot segueix els terminis previstos", va assegurar López.

 

 

Participació