Tortosa posa en marxa un nou programa per promoure que tots els xiquets siguen competents en noves tecnologies

El programa que porta per nom 'Ningú sense TIC' vol facilitar així, la igualtat d'oportunitats i cohesió social al nucli antic de Tortosa amb una dotació de 6.000 euros

Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:59h
Signatura del programa 'Ningú sense TIC aquest matí entre l'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social La Caixa
Signatura del programa 'Ningú sense TIC aquest matí entre l'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social La Caixa
L'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social La Caixa han signat una nova col·laboració per dotar al nucli històric d'una aula TIC. L'aportació de 6.000 euros per part de la Caixa pretén impulsar un programa per fer que tots els xiquets siguen competents en noves tecnologies. Com eina d' integració,es noves tecnologies els permetran assolir destreses en el món educatiu i de cara a l'àmbit laboral i social.

El programa que porta per nom 'Ningú sense TIC' vol facilitar així, la igualtat d'oportunitats i cohesió social al nucli antic de Tortosa. Hi ha famílies que per motius econòmics no poden accedir a les noves tecnologies i l'Ajuntament de Tortosa pretén que això no sigue motiu de fracàs escolar ni d'exclusió .

L'aula que s'equipararà a l'Espai Sant Joan , preveu crear cinc grups de 10 alumnes de 5 a 16 anys,dos grups més de 16 alumnes de 16 a 18 anys i dos més d'entre 10 i 15 alumnes destinats a les famílies.
 
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el director d'Institucions de l'Obra Social "La Caixa", Joaquim Macià, han signat l'acordq ue preveu una aportació de 6.000 euros dels 50.000 als quals ascendeix l'import total del programa.