Demanen 8 anys de presó per intentar segrestar una xiqueta de 8 anys a la Ràpita

Els fets van passar al novembre de 2018 prop de l'Escola Carles III

Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:07h
Detenció dels dos individus en una cruïlla propera a l'escola.
Detenció dels dos individus en una cruïlla propera a l'escola. | Cedida
Els dos detinguts per l’intent de segrest d’una xiqueta de 8 anys el novembre del 2018 en les immediacions de l’Escola Carles III de la Ràpita s’enfronten a una pena de presó de 8 anys.

L’Audiència Provincial de Tarragona els jutjarà este dimecres 10 de juliol per un delicte de detenció il·legal en grau de temptativa i un altre de tinença il·lícita d’armes, segons informa Tarragonadigital. Segons el fiscal, els acusats, “actuant acord entre ells i amb ànim d’atemptat contra la llibertat de la víctima”, van intentar segrestar la menor quan estava de camí a l’escola Carles III, al costat de la sa mare. Per tot, el ministeri públic demana 8 anys de presó per a cada acusat.

Els fets van tenir lloc el 7 de novembre de 2018 en les immediacions de L’Escola Pública Carles III pocs minuts abans de les 9 del matí i a ulls de desenes de testimonis que es dirigien a l’escola. Dos individus es van dirigir cap a una mare que duia sa filla a l’escola i l’haurien coaccionat, amenaçant-la d’emportar-se la xiqueta. De fet, van estar a punt d'aconseguir-ho. Però l'actuació provindencial d'una ciutadana de Tortosa que passava per allà va impedir, estirant la xiqueta, que se l'enduguessen amb el cotxe.

Tot i que els dos homes, de nacionalitat espanyola i romanesa, van intentar donar-se a la fuga amb un turisme, després d’una breu persecució van poder ser interceptats i posteriorment detinguts per part de la Policia Local en una cruïlla propera.  En l’escorcoll posterior del cotxe es va localitzar una arma de foc.