La Ràpita s'emporta el campionat del món de morra, disputat a Còrsega

La parella rapitenca formada per Àngel Fibla i Edgar Gasparín es va proclamar guanyadora davant d'una parella de Niça

Àngel Fibla i Edgar Gasparín amb el trofeu que els acredita com a campions del món de morra
Àngel Fibla i Edgar Gasparín amb el trofeu que els acredita com a campions del món de morra | Cedida
Aguaita.cat
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:06h
La parella rapitenca formada per Àngel Fibla i Edgar Gasparín es va proclamar campiona del món de Morra al Morramundo celebrat este cap de setmana a Còrsega.

Una representació de sis parelles catalanes van participar en el Campionat del Món d’esta especialitat, disputat entre dissabte i diumenge a la població de Sarrola-Carcopino.

Van prendre part en l’esdeveniment 50 parelles de llocs ben diferents com Còrsega, comtat de Niça, Ligúria, Vall d'Aosta, Trenta, Friuli, Sardenya, Catalunya, Eslovènia, Croàcia, Savoia, Piemont, Aragó, Marques...). L'esdeveniment també va comptar amb la participació del president de la Federació Catalana de Jocs Tradicionals, Víctor Baroja.

El campionat es va distribuir en cinc grups, de deu parelles per grup i es va jugar en la modalitat corsa, és a dir, que cada partida  es disputava per assolir dues tandes de 12 punts. La representació catalana va deixar el pavelló ben alt, amb 4 parelles a la ronda de vuitens de final. 

La final, contra una parella de Niça, va ser molt emocionant, i  finalment Àngel i Èdgar es van fer amb el títol de campions del món de morra.